IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bourjois volume glamour mascara black serum

L1,250

Bourjois volume glamour mascara black serum- Bli online produktet më të mira  profesionale me cmimet më të mira.  

Formula unike përmban përbërës inovativë që japin një efekt ideal
Qerpikët e mbushur, më të trashë me kthesa të përmirësuara deri në 16 orë

 

Share:

Bourjois volume glamour mascara black serum

Krijon volum dhe kthesa intensive
Furça me fibra Maxi me “strukturë ngritëse”, maksimizon volumin nga e para
Formula Stroefine & Silky ofron veshje të ndërtueshme në qerpikët pa forcim