IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bellaoggi HD EYELINER 

L500

Bellaoggi HD EYELINER  me definicion të lartë

 Bli online produktet më të mira  profesionale me cmimet më të mira.  

Një eyeliner me një aplikues ergonomik inovativ që lejon një aplikim jashtëzakonisht të lehtë dhe të pagabueshme me saktësi të lartë.

Formula e tij intensive e zezë siguron një ngjyrë ultra të pigmentuar dhe një përfundim prej kadifeje.

Aplikuesi i tij novator është projektuar për pamjen Retro me traktin Bold ose me një vijë të hollë për pamjen e syve Cat.

Share:

Bellaoggi HD EYELINER 

Prodhuar në Itali.

Brand: Bellaoggi Italia

Afati i përdorimit: 6 muaj mbas hapjes