IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bellaoggi BELVEDERE Panoramic Volume Mascara

L700

Bellaoggi BELVEDERE Panoramic Volume Mascara-Bli online produktet më të mira  profesionale me cmimet më të mira.  

Formula kremoze dhe fleksibël e “Belvedere Volume Amplifier Mascara” e Bella Oggi i mbështjell qerpikët në një ngjyrë të zezë intensive dhe në kombinim me furçën e qerpikëve, krijon një efekt tredimensional.

 

 

Share:

Bellaoggi BELVEDERE Panoramic Volume Mascara 

Marka Bella Oggi qëndron për kënaqësinë për t’u dukur bukur në çdo kohë të ditës me produkte funksionale dhe rezultate të dukshme.

Qeramidet e përmbajtura forcojnë strukturën e qerpikëve dhe japin volum. Sytë duken më të mëdhenj dhe qerpikët më të përcaktuar për shkak të efektit të mrekullueshëm të volumit.

Prodhuar në Itali.

Brand: Bellaoggi Italia

Afati i përdorimit: 6 muaj mbas hapjes