IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Eveline Glow & Go Locion Fytyre 4in1 Pink 110ml

L500

Eveline Glow & Go Locion Fytyre 4in1 Pink 110ml

Produkti jep një shkëlqim të menjëhershëm që përmirëson vizualisht tonin e lëkurës dhe e bën grimin më tërheqës.

Përveç kësaj, ajo lejon modelimin delikate të fytyrës me dritë.

Formula kombinon përfitimet e ujit termal dhe tonikëve, falë të cilëve qetëson lëkurën dhe i siguron asaj substanca hidratuese dhe ushqyese

Share:

Eveline Glow & Go Locion Fytyre 4in1 Pink 110ml 

Eveline Glow & GO Aqua Miracle është një produkt  për fytyrën që siguron fiksim, hidratim të menjëhershëm, dhe efekt shkëlqimi .

Është inovative që rregullon make-up-in dhe jep shkëlqim të menjëhershëm dhe përmirëson vizualisht s

ton kin dhe e bën make up-in më tërheqës.