IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Deborah Mascara 24 ore Absolute Volume Waterproof

L1,400

       Deborah Mascara 24 ore Absolute Volume Waterproof

  • Rimel 24Ore Absolute Volume në një version të papërshkueshëm nga uji.
  • Ajo ruan të njëjtën performancë të jashtëzakonshme volumizuese, duke dhënë një pamje magjepsëse dhe sensuale të grimit të papërshkueshëm nga uji.
  • Formula e saj, falë grupit të polimerëve shumë fleksibël që formojnë film, siguron një efekt të jashtëzakonshëm të papërshkueshëm nga uji dhe një ngjitje të përsosur të maskarës për një mbajtje ekstreme, duke e lejuar atë të aplikohet disa herë pa i mbushur qerpikët ose pa krijuar gunga të shëmtuara. 
Share:
SKU: 8009518171051 Categories: , , Tags: , , , ,

Deborah Mascara 24 ore Absolute Volume Waterproof

Prodhuar në Itali.

Brand: Deborah Milano

Afati i perdorimit: 36 muaj mbas hapjes

I testuar nga një oftalmolog dhe pa parfum *.

Furça Maxi, aplikuesi maxi i jep volum të menjëhershëm qerpikëve.

Fijet e saj të fibrave mbështjellin qerpikët nga rrënja në majë.

Fijet e zeza japin një efekt “mega volume”, ndërsa ato të bardha ju lejojnë të kapni edhe qerpikët më të shkurtër dhe të përsosni aplikimin e produktit.

* Mungesa e aromës kufizon mundësinë e acarimit.        

Rezultati?

SUPER VËLLIM NË APLIKIM TË PARË

Pamje magnetike!