IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bourjois golden beige

L1,500

Bourjois golden beige- Bli online produktet më të mira  profesionale me cmimet më të mira

Jep një shkëlqim natyral të qetë që e bën lëkurën të duket e shëndetshme
Përzierja ekskluzive e vitaminave C, E dhe B5 fshin menjëherë shenjat e lodhjes dhe papërsosmërive dhe rrit shkëlqimin e lëkurës.

Share:

Bourjois golden beige

Tekstura e shkrirë përzihet në mënyrë të përsosur në lëkurë dhe qëndron deri në 16 orë
Formulë jokodemogjenike që siguron hidratim 24 orë
Mbulimi mesatar i ndërtueshëm jep një përfundim natyral gjysmë mat menjëherë pas aplikimit