IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

BOURJOIS PARIS LETOP COAT GEL Nail Polish

L850

BOURJOIS PARIS LETOP COAT GEL – Xheli per thonjt përdoret për fiksimin e ngjyrës dhe shkëlqimit pa rrezet UV.

Share:

BOURJOIS PARIS LETOP COAT GEL
Brand: Bourjois Paris
Afati i perdorimit: 24 muaj pas hapjes se produktit