IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bellaoggi COVER ME Concealer

L600

Bellaoggi COVER ME Concealer .Bli online produktet më të mira  profesionale me cmimet më të mira.  

Një korrektor që bëhet aleati i përsosur për të barazuar tonin e lëkurës dhe për të mbuluar njollat ​​e padëshiruara.

I lehtë dhe i lëmuar me një ëmbëlsi të theksuar ndjesore, e bën fytyrën dhe zonën e syve të ripërcaktuar dhe të relaksuar falë pranisë së pluhurave mikrofinale që reduktojnë dukshëm rrudhat e vogla dhe linjat e shprehjes.

 

Share:

Bellaoggi COVER ME Concealer – Sand

Aplikacion
Zgjidhni një nuancë më të hapur se çehrja juaj. Filloni nga këndi i brendshëm i syrit, duke vazhduar në pjesën e jashtme, duke e përzier pak në grykën e syrit. Lëreni të thahet dhe plotësoni make-up-in e fytyrës me bazë dhe pudër.