IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

bellaoggi SEDUZIONE Rossetto Mat

L550

bellaoggi SEDUZIONE Rossetto Mat

Buzëkuqi me efekt mat Seduction siguron një rezultat të përsosur.

Buzët joshen dhe përkëdhelen nga një ndjenjë rehatie ekstreme.

 

 

Share:

bellaoggi SEDUZIONE Rossetto Mat

Tekstura garanton një efekt afatgjatë dhe një ngjyrë që mbetet e pandryshuar për një kohë të gjatë.

Prania e volulipit siguron një veprim të mbushur, duke dhënë një efekt vëllimi të papërmbajtshëm.

Aplikimi i buzëkuqit lehtësohet nga koncepti i ri i majës katrore, pa njollosje,

Brand: bellaoggi ITALIA

MADE IN ITALY