IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

(Shqip) Eveline Glow & Go Locion Fytyre 4in1 Pink 110ml

L500

(Shqip) Eveline Glow & Go Locion Fytyre 4in1 Pink 110ml

Produkti jep një shkëlqim të menjëhershëm që përmirëson vizualisht tonin e lëkurës dhe e bën grimin më tërheqës.

Përveç kësaj, ajo lejon modelimin delikate të fytyrës me dritë.

Formula kombinon përfitimet e ujit termal dhe tonikëve, falë të cilëve qetëson lëkurën dhe i siguron asaj substanca hidratuese dhe ushqyese

Share:

Sorry, this entry is only available in Albanian.