IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

KONTAKT

Ne jemi këtu për gjithçka që ju nevojitet. Nëse keni një pyetje në lidhje me porosinë tuaj ose dëshironi këshilla.

Tiranë, Autostrada Tiranë-Durrës km 1, pranë VODAFONE dhe Spitalit SALUS.
[email protected]

  Na kontaktoni

  Detajet tona dhe vendndodhjet e dyqaneve

  Porosi dhe Transporti

  Email: [email protected]

  Image result for cell icon png  +355 67 20 10 720

  Image result for cell icon png  +355 4 24 07 272

  Image result for tel icon png +335 4 24 07 272

  Karriera

  Grow & Tell

  Adresa

  Tiranë, Autostrada Tiranë-Durrës km 1, pranë VODAFONE dhe Spitalit SALUS.

  Iris Cosmetic

  Iris Cosmetic

  Toptani Center, kati 2
  Iris Cosmetic

  Iris Cosmetic

  Rruga ``Sami Frashëri``, Sheshi Wilson
  Iris Cosmetic

  Iris Cosmetic

  Rruga ``Mikel Maruli``, Unaza e Re, Astir
  Iris Cosmetic

  Iris Cosmetic

  Rruga e Kavajes, prane Postes 9
  Iris Cosmetic

  Iris Cosmetic

  Kristal Center, kati 2
  Iris Cosmetic Lushje

  Iris Cosmetic Lushje

  Rruga ``Loni Dhamo``, Bulevardi i Palmave, Godina prane 3 Kollonave
  Iris Cosmetic Fier

  Iris Cosmetic Fier

  Rruga ``Ramiz Arianitasi``, ish Banka ProCredit