IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Me një ekip të ekspertëve profesional të apasionuar ne ofrojmë zgjidhje të plotë dhe gjithëpërfshirëse për shitje, shërbime të logjistikës, marketingut dhe menaxhimit të markes.

IRIS COSMETIC, distributori kryesor për markat me te njohura ne Europë si duke filluar nga produktet e kozmetikës, produkte konsumatore të kujdesit personal dhe higjenës shtëpiake, produkte profesionale për flokët dhe trupin, paisjeve profesionale për sallone parukerie etj.
Duke poseduar një gamë të gjerë dhe të larmishëm të brandeve dhe produkteve ofron nje fleksibilitet gjithnjë e më te lartë, njekohesisht duke investuar vazhdimisht në burime njerëzore dhe në zhvillimin e markes.

Konsumatorët tanë janë të gjithë pjesëmarrësit e njohur për tregun dhe te pershtatshem, duke filluar nga kanalet e mëdha , kanalet lokale të shitjes me pakicë, në dyqane me shumicë, tregtarët e pavarur lokalë, kanalet e shitjës së specializuar.

Prandaj, IRIS COSMETIC është një partner për tu zgjedhur, i cili përmbush nevojat tuaja me përzierje optimale te ofertës së produktit, shërbimeve, fleksibilitet dhe njohurive lokale.

Ndërsa vazhdojmë të ndërtojmë portofolin tonë luksoz të partnerëve, ne vazhdimisht jemi duke u përshtatur dhe mirëpritur tendencat e reja në industri. Me marka më të pastra, vegane dhe organike, për lëkurën, flokët dhe kujdesin e trupit, ne kemi gjithçka për çdo nevojë të bukurisë individuale.

Iris Cosmetic nxitet nga një dëshirë për të krijuar përvoja të shkëlqyera të klientit. Të përkushtuar për të dhënë më të mirën në bukuri, filozofia jonë është e thjeshtë: bukuria është më shumë se pamja e jashtme. Ju mund të eksploroni trendet, të gjeni të preferuarat e reja dhe të zbuloni produktet që ju bëjnë të ndjeheni si JU.

Ne jemi një ekip i përkushtuar në kërkim të produkteve të kultit që bota ka për të ofruar. Iris Cosmetic është destinacioni për ata që kërkojnë për gjëra të mëdha. Ne krenohemi me transparencën tonë dhe shesim vetëm produktet që na mahnisin ne në rradhë të parë.

"Qëllimi ynë është që të krijojme vlerat e shtuara për partnerët tanë të biznesit dhe të markave në portofolin tone, duke gjeneruar nje rritje të qëndrueshme të biznesit."

Iris Cosmetic

Disa nga firmat më të njohura me të cilët bashkëpunojmë