IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Parfum trupi me efekt rigjeneruese

L1,450

Një aromë e freskët që është unisex falë kombinimit të sofistikuar të notave të drurit balsamik dhe atyre agrume.
Cilësitë e Aromaterapisë së Vajrave japin një ndjenjë të menjëhershme freski dhe qetësi plotësuese.
Share:
I testuar nga dermatologu.
Prodhuar në Itali.
Afati i perdorimit: 36 muaj mbas hapjes
150 ml