IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

EVELINE krem extreme men anti-wrinkle 50ml

L600.00

Share:
Formula fort e fortë e kremit siguron veprim shumë-drejtimësh duke vonuar procesin e plakjes së lëkurës. Kapërcen simptoma të plakjes. Rrit qelizat e oksigjenimit dhe siguron pamje të freskët të çehreve. Shtrëngon lëkurën dhe zvogëlon  rrudhat.