IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

BELLAOGGI LIPS UP Gloss Volumizzante

L600

BELLAOGGI LIPS UP Gloss Volumizzante –

Një balsam zbutesh buzësh që jep një ndjesi të menjëhershme ushqimi dhe hidratimi, duke ringjallur ngjyrën natyrale të buzëve dhe duke dhënë një efekt të menjëhershëm vëllimi.

Formula e tij e pasur me ekstrakt të farës së susamit dhe sfera të acidit hialuronik siguron buzë të freskëta, të ndriçuara dhe të hidratuara deri në 6 orë pas aplikimit.

Tekstura e butë dhe mbështjellëse falë veprimit të saj të mbushur, rrit volumin e buzëve dhe jep një ndjesi të këndshme jastëk dhe zbutës që zgjat me kalimin e kohës.

.

Share:

BELLAOGGI LIPS UP Gloss Volumizzante

Brand: bellaoggi ITALIA

MADE IN ITALY