IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bellaoggi FEEL GLAMOUR – INNOCENT

L750

Bellaoggi FEEL GLAMOUR – INNOCENT- Bli online produktet më të mira  profesionale me cmimet më të mira. 

Këto janë cilësitë e pakrahasueshme të  Feel Glamour të arritura falë përdorimit të vajrave zbutës, jep një rezultat përfundimtar të freskët dhe kadifeje në lidhje me brishtësinë e lëkurës së fytyrës.

Formulë që integron një pluhur të butë me fokus që përveç zbutjes i jep fytyrës një shkëlqim natyral.

 

Share:

Bellaoggi FEEL GLAMOUR – INNOCENT

  •  Vaji i pambukut më i pasuri ndër vajrat vegjetale të VITAMINËS E
  • Pluhur mëndafshi që jep butësi dhe freski
  • Pa paraben
  • I testuar nga dermatologu.
  • Prodhuar në Itali.
  • Brand: BellaOggi
  • Afati i përdorimit: 18 muaj mbas hapjes

Këshilla

Merrni pak produkt me furçën Blush.

Nëse zgjidhni një ngjyrë që nuk është shumë intensive, mund ta shtresoni herë pas here, duke zgjedhur efektin që do të merrni, nëse zgjidhni një ngjyrë më të theksuar vetëm një zgjedhje të vetme.

Pasi të vendosni ngjyrën në faqe, filloni të përzieni butësisht me lëvizje të vogla rrethore.