IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bellaoggi BOMB! PLUMPING Mascara Volume

L650

Bellaoggi BOMB! PLUMPING Mascara Volume-Bli online produktet më të mira  profesionale me cmimet më të mira.  

Bojë për vetulla u jep qerpikëve një vëllim unik.

Një aplikues i përshtatshëm i përdredhur me gjatësi të ndryshme qimesh ndihmon në zgjatjen, trashjen dhe ndarjen e qerpikëve tuaj.

Share:

Bellaoggi BOMB! PLUMPING Mascara Volume

Prodhuar në Itali.

Brand: Bellaoggi Italia

Afati i përdorimit: 6 muaj mbas hapjes