IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

American Crew 24 Hour Deodorant Body Wash 450 mL

L1,200

American Crew 24 Hour Deodorant Body Wash 450mL-Bli online produktet më të mira profesionale me çmimet më të mira!

Do t’ju ndihmojë të mbani erë të freskët dhe të pastër gjatë gjithë ditës. Mbrojtje 24-orëshe ndaj aromave.

Përfitimet:
Citrati i argjendit: Ndihmon në kontrollin e erës së keqe në lëkurën tuaj të shkaktuar nga mikroorganizmat.
Vaji i gjetheve Melaleuca Alternifolia: Ndihmon në luftimin e baktereve.
Surfaktantë jo-jonikë: Agjent pastrues që rrjedh nga perimet e papërpunuara.
Vaji i mentes: Qetëson dhe freskon lëkurën.

Share:

American Crew 24 Hour Deodorant Body Wash 450mL / 15.2 Fl.Oz

  • Brand: American Crew
  • E Prodhuar ne: Itali
  • Afati i perdorimit: 12 muaj pas hapjes se produktit
  • Deodorant lares trupi per Meshkuj
  • Përdorimi:
    Aplikojeni në lëkurë të lagur. Shpëlajeni tërësisht.