IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

EVELINE MASK fytyre Purifying Active 50ml

L850.00

Share:
MASHA PURIFIKUESE DHE DETOXIFYING ME formën e karbonit aktiv, FaceMed + seri është produkti i përparuar për kujdesin e fytyrës, i zhvilluar në bashkëpunim të ngushtë me dermatologun. Rekomandohet për çdo lloj lëkure.