IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

EVELINE krem trupi SPA prof. ginger&orange 200ml

L500.00

Share:

Krem trupi me një formulë të pasur, ushqyese dhe një aromë luksoze.Ka plot përbërës të dobishëm natyralë, siguron një kujdes të butë kompleks dhe një strukturë delikate – shpërndarje të barabartë në sipërfaqen e lëkurës dhe thithje të menjëhershme pa gjurmë.