IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

EVELINE KREM SYSH ROYAL CAVIAR RETINOL

L750.00

Share:
SKU: 5901761949704 Categories: , ,
Formula novative e Luxury Tighteningening Eye and Cream Cream u zhvillua bazuar në përparimin TEKNOLOGJIA E RREGULLIMIT TELL QELJEVE, frymëzuar nga hulumtimi mbi mekanizmin e riparimit të dëmtimit të ADN-së të qelizave të lëkurës. Kremi, falë përbërësve aktivë të zgjedhur në mënyrë optimale, siguron PROCESIN 3-HAP OFSOR të regjistrimit: Kompleksi NEO-ADN siguron riparimin e thellë të dëmtimit të ADN-së dhe procesin e formimit të qelizave të reja.