IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

EVELINE KREM FYTYRE AQUA ULTRA MOISTURING DITE 50ML

L750.00

Share:
Xhel Hibrid Hybrid Eveline New Aqua Hydroge ultra hidratues,krem ditë lëkure e thatë dhe e ndjeshme
Formula e Re Xhel Hybrid Aqua është krijuar për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme.Ai tregon veprim hidratues dhe qetësues. Si të përdorni: Aplikoni çdo ditë në lëkurën e pastruar, fytyrën, qafën dhe nyjen e qafës.