IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

EVELINE KREM FYTYRE AQUA HYBRID SERUM&GEL 50ML

L750.00

Share:
Xhel serum i pasur me natën është i përkushtuar për kujdesin ditor të çdo lloji të lëkurës, gjithashtu i thatë dhe i ndjeshëm. Formula Inovative Hydrogel, e pasur me përbërës aktivë të avancuar, lagështi intensivisht dhe rikthen lëkurën gjatë gjumit. Stimulon Proceset e Riparimit të Qelizave të Epidermisit, Rindërton Ato Dhe Rindërton.