IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bella oggi kuti tualeti IN MOOD

L990.00

In-Mood është një paletë gjithë-italiane, e përbërë nga 6 tone sysh mat dhe saten, 1 blush dhe 3 buzëkuqë pluhur.

Share:

In-Mood është një paletë gjithë-italiane, e përbërë nga 6 tone sysh mat dhe saten, 1 blush dhe 3 buzëkuqë pluhur.