IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

Bella Oggi kuti tualeti EGO beauty

L1,800.00

Seti i toneve të syrit mat, të ndritshme dhe me shkëlqim ofron mundësi të ndryshme. Dy zgjedhje të smoky dhe nude.
Contour, highlight dhe blush – mundësitë janë të pafundme.

Share:

Seti i toneve të syrit mat, të ndritshme dhe me shkëlqim ofron mundësi të ndryshme. Dy zgjedhje të smoky dhe nude.
Contour, highlight dhe blush – mundësitë janë të pafundme.