IRIS COSMETIC - the main distributor for the most popular brands in Europe

KONTAKT

Ne jemi këtu për gjithçka që ju nevojitet. Nëse keni një pyetje në lidhje me porosinë tuaj ose dëshironi këshilla.

Tiranë, Autostrada Tiranë-Durrës km 1, pranë VODAFONE.
marketing@iriscosmetic.com

Na kontaktoni

Detajet tona dhe vendndodhjet e dyqaneve

Porosi dhe Transporti

Email: marketing@iriscosmetic.com

Image result for cell icon png  +355 67 20 10 720

Image result for cell icon png  +355 4 24 07 272

Image result for tel icon png +335 4 24 07 272

Karriera

Grow & Tell

Adresa

Tiranë, Autostrada Tiranë-Durrës km 1, pranë VODAFONE.

Iris Cosmetic

Iris Cosmetic

Komuna e Parisit, Kompleksi Kika 2
Iris Cosmetic

Iris Cosmetic

Rruga ``Sami Frashëri``, Sheshi Wilson
Iris Cosmetic

Iris Cosmetic

Rruga ``Mikel Maruli``, Unaza e Re, Astir
Iris Cosmetic

Iris Cosmetic

Rruga e Dibres, Pallati i Ismail Kadare
Iris Cosmetic

Iris Cosmetic

Rruga e Kavajes, prane Postes 9
Iris Cosmetic Lushje

Iris Cosmetic Lushje

Rruga ``Loni Dhamo``, Bulevardi i Palmave, Godina prane 3 Kollonave
Iris Cosmetic Fier

Iris Cosmetic Fier

Rruga ``Ramiz Arianitasi``, ish Banka ProCredit